Disseny interior

L’equipamenta per espais d’interior no es limita a una innovació formal o tècnica del producte, cerca també una modificació de l’ús i lectura dels objectes.

Doublet fa una proposta avantguardista en disseny interior per oferir a les persones la possibilitat d'estampar el seu propi segell d’identitat a l’espai en què es mouen.

Els espectaculars resultats del disseny de productes com ara penjadors, complements d’oficines, mobiliari auxiliar o elements de merchandising són una estratègia de producte basada en l’estreta col·laboració amb prestigiosos creatius que troba en l'especialització i la qualitat la seva raó de ser.

Organitzar un guarda-roba de manera harmònica, facilitar l’exhibició de l’impacte publicitari o la promoció en un espai comercial és una bona manera d'interrelacionar arquitectura i persones.

Proposem tres tipus o famílies d’objectes d’interior:

Disseny interior de despatxos

Disseny d’interior de despatxos: penja robes paraigüer, cendrer de peu-paperera, penja robes-paraigüer de peu, perxa mural magnètica, penja robes paraigüer, llums halògens, cendrer de peu, cendres de sobretaula, porta documents i pissarra de peu.Ideals per al lloc de treball on la personalització crea un ambient exclusiu  i amb toc de gran distinció.

 1. Penja robes paraigüer Ocean: fabricat en acer pintat amb negre texturat. La base té una petita ondulació per recollir l’aigua dels paraigües. Disseny de Patrice Bonneau
 2. Paperera amb cendrer de peu Ocean: fabricat en acer pintat amb epoxy negre. Capçal extraïble i fàcil de netejar
 3. Penja robes-paraigüer de peu Aloes: fabricat en acer pintat. Acabats en negre o alumini. Disseny de Studio Manade.
 4. Perxa mural magnètica Aloes: resisteix un pes de fins a 9 kg. Acabats en negre i alumini.
 5. Penja robes paraigüer Complements 2; consta de 8 perxes. Acabats en negre, blanc o vermell. Disseny de Tubecon Staff
 6. Llums halògens Ixen, llums de taula. Transformador incorporat a la base. Interruptor amb doble intensitat. Amb la firma de Philippe Stephant
 7. Cendrer de peu cònic: cendrer fabricat en acer, amb una base de fundició per aconseguir una estabilitat millor. Acabats en negre i color alumini. Disseny de Grup Bonamusa.
 8. Cendrers de taula Etna: col·lecció  de cendrers mural, cendrers de peu i cendrers de taula amb disseny de Josep Lluscà.
 9. Porta documents Maestro: element porta documents amb 4 estants inclinats fixos de mides per A4. Acabats en gris i alumini. Dissenyat per Laurent Ferragu
 10. Pissarra de peu: ideal per a sales de confèrencies. Fabricada en perfil d’alumini gris. Permet una escriptura que s’esborra en sec i la utilització d’imants. Dissenyat per Laurent Ferragu

Disseny interior per a zones comunes d’espai públic o privat

Disseny interior per zones comuns d’espai públic o privat: col.lecció de complements per espais públics, paperera ecològica, faristol, cendres papereres, pals separadors de disseny.Elements destinats a ser instal•lats en zones comunes halls, grans superfícies, o zones inter mitges.

 1. Col.lecció de complements per a espais públics dissenyats per Josep Lluscà: paperera, paraigüer i paperera model Hall.  Es fa amb dues versions: simple, amb possibilitat de col.locació mural i doble per a més capacitat.
 2. Paperera ecològica: contenidor concebut per separar diferents residus sòlids. Incorpora tres cubetes interiors de polietilè (blau, gris i groc). Cos principal en acer inoxidable. Dissenyat pel grup Bonamusa.
 3. Faristol Arc fix pla, i faristol fix inclinat 15º (opcional amb o sense llum). Disseny d'Antoni Flores.
 4. Cendrers-papereres Mercuri: Papereres de diverses capacitats (de 8 a 16 litres). Colors gris o Antracita.
 5. Pals separadors de disseny: D’acer inoxidable amb cintes de color negre-blanc, vermell, blau o verd.

Merchandising

És un sistema de suports de merchandising que contempla la col·locació de pòsters, opuscles i revistes.

Tots poden ser en versions murals, de peu o aèries. El pòster queda protegit mitjançant un policarbonat mat i queda subjectat per fletxes d’acer inoxidable. L’element aeri porta un sistema molt còmode de regulació d'alçada.

Tot el sistema es construeix en extrusió d’alumini acabat anoditzat argent i les bases són també, en platina d’alumini amb acabat de color sorra. En aquestes últimes s'hi poden muntar, opcionalment, rodes.

Tots els expositors estan dissenyats per Pascual Salvador.

Per a més informació visiti https://www.doublet.es/diseno-interior.html