Presentació de Doublet

Benvinguts a doublet.cat ! Benvinguts a l’Entusiasme !

Especialistes en l’equipament per a events, en el disseny i fabricació de mitjans de projecció d’imatge per crear impacte visual.Fundat a França l’any 1832, el Grup Doublet s’ha convertit, gràcies als nostres clients, a vostè i a un equip involucrat, rigorós i entusiasta, en una corporació internacional de les més capdavanteres en el món dels esdeveniments.

Especialitzats en l’equipament per a esdeveniments, en el disseny i fabricació de  mitjans de projecció d’imatge per crear impacte visual, Doublet proporciona creativitat des del començament fins al final i té la logística d’un equip de més de 300 persones que tenen cura de fins a l’últim detall del procés.

Doublet es va instal·lar a Barcelona amb motiu dels JJOO de Barcelona 92. Des de llavors la nostra activitat no ha parat de créixer. Hem enfocat la nostra energia, entusiasme i dedicació a l’equipament de col·lectius, empreses i a l’organització de grans esdeveniments. Des d’aquí el nostre més sincer agraïment per la inestimable confiança que dipositen en un equip de persones que s’esforcen dia a dia per adaptar-se a les necessitats particulars de cada client; ja siguin Ajuntaments, Empreses, Entitats públiques o privades, o Associacions.

Els nostres productes s’agrupen en nou grans famílies per cobrir les necessitats més àmplies:

  • Presentació i informació del grup Doublet Ibérica S.A.Sistema de delimitació de cues: elements separadors pensats per ordenar, guiar les cues que es formen en recintes de gran afluència de gent i acotar accessos segons la necessitat de client.
  • Material d’exposició: pensat i dissenyat amb un objectiu clar: facilitar la comunicació i crear impacte visual; suports per banderoles, mostradors, pancartes publicitàries, suports d’informació, expositors de peu, revisters i porta documents, displays, portafolletins, etc.
  • Disseny interior: productes específics per a oficines o recintes tancats com ara:  cendrers, papereres amb cendrer, paraigüers, llums, faristols, pals amb cinta retràctil o revisters amb la firma del seu creatiu.
  • Equipament: com a especialistes en equipaments per a esdeveniments (sigui equipament per a fires o equipament per a actes públics, per a empreses, esdeveniments socials, etc.), fabriquem una extensa gamma d’articles: banderes internacionals, banderes personalitzades, banderes locals, pals per banderes d’alumini, pals amb banderoles itinerants o mòbils, barreres, cadires plegables, taules apilables, armariets de vestuari per a gimnasos, armariets laborals, senyals de seguretat, tribunes, aparcaments per a bicicletes, bancs de jardí, pilons, cendrers d’exterior per la llei anti-tabac, papereres selectives, contenidors, senyalística, tanques personalitzades, carpes personalitzades, etc.
  • Pals de banderes i banderes: són elements indispensables per a la senyalització activa i la publicitat dinàmica. Les banderes personalitzades són un veritable mitjà de comunicació pel seu moviment constant i perquè atreuen les mirades pels seus colors i ondulacions. Fabriquem màstils per a banderes d’exterior, pals i banderes d’interior, banderes internacionals, banderes autonòmiques, banderes locals, banderes personalitzades, banderes publicitàries, etc.
  • Podis, tribunes: en aquesta gamma de productes, és absolutament important la seguretat, per les greus conseqüències que pot ocasionar al públic. Aquí no és possible un material de mitjana-baixa qualitat i per tant un estalvi en les peces que es fabriquen. Podem dir com a fabricants que els nostres escenaris d’interior, els podis d’exterior, les grades o tribunes són una aliança perfecte entre la solidesa i la seguretat.
  • Carpes per a esdeveniments són la solució ideal per a la protecció d’espais. Es fan servir en fires, exposicions, inauguracions, esdeveniments esportius, corporatius o socials. Doublet fabrica tota classe de carpes: carpes plegables de muntatge ràpid, carpes modulars, carpes de recepció, carpes de disseny, carpes personalitzades, etc.
  • Seguretat vial: gamma dirigida essencialment als Ajuntaments i a l’administració; barreres de seguretat amb gran estabilitat i fàcils d’emmagatzemar, barreres de pàrquing d’una gran solidesa , barreres per a esdeveniments, cintes de balisament, delimitació d’espais, senyalització i aparcament de bicicletes.
  • Mobiliari urbà: material que s’utilitza per protegir voreres, com ara pilons, bancs per a ciutats, bancs per a parcs, cendrers d’exterior, papereres amb cendrer, etc. Medi ambient: Fabriquem també tot el referent a la recollida selectiva i a la gestió de deixalles.
  • Medi ambient: fabriquem també tot allò referent a la recollida selectiva i a la gestió de deixalles.

Catàleg de referència de Doublet