Equipament

Som especialistes en equipament per a events: IMAGINEM-FABRIQUEM-INSTAL·LEM.

Gamma de productes de manteniment: banderes, màstils, tanques, barreres, tribunes, podis, senyalètica, etc.Per aconseguir la perfecta organització i desenllaç de l'esdeveniment, el proveïdor d’equipaments ha de ser un col·laborador qualificat que l’ajudarà a fer del seu esdeveniment una acció d’èxit.

Un esdeveniment és una actuació a temps real, que requereix una preparació minuciosa. Per això, el proveïdor ha de ser considerat com un col·laborador que s’implica totalment en el perfecte desenvolupament de l’esdeveniment.

Doublet està al seu servei i, sigui quina sigui la dimensió dels seus esdeveniments, n'assegura l' èxit total respectant totes les normes de seguretat. El nostre equip de professionals experts en l’organització l’assessorarà perquè tot esdevingui de manera òptima. Com a especialistes en equipament per a esdeveniments, disposem d’una exclusiva gamma de productes que s’adapten a totes les necessitats: banderes, pals per banderes, tanques, barreres, tribunes, podis, senyalística, etc.

Infraestructura Doublet

 • El suport d’una multinacional amb una dilatada experiència
 • Un equip d’apassionats per la cultura de l’ambient dels esdeveniments
 • Imaginació, flexibilitat i disponibilitat
 • Una oferta globalitzada per a tots els seus suports de comunicació
 • Mitjans de creació i de producció interns:

  1. Estudi de disseny i projecte
  2. Serigrafia i impressió digital
  3. Taller de confecció
  4. Serralleria, fusteria, pintura i tractament de superfícies
  5. Concepció, creació i fabricació
  6. Transport, muntatge, desmuntatge, emmagatzematge i manteniment
  7. Una organització adaptada a les seves expectatives: responsables de projecte, dissenyadors, equips de seguiment en la fabricació, responsables operatius en el terreny.

No dubti en sol·licitar el nostre catàleg de realització d’esdeveniments.

Perquè el nostre equip i els nostres productes són competitius i de qualitat. Doublet és la multinacional de referència en els esdeveniments mes important del mon: Jocs Olímpics, Copa del Món de Futbol, Mundial d’Atletisme, Tour de França, etc.

Decoració d’espais

Decoració d’espais: Fly Dancer, Fly Genius i Fly Tub, banderes i màstils, pancartes i banderoles, pannells i senyals, suports inflables i cintes de balisament.Decoració i equipament de tot tipus d’esdeveniments: actes culturals, esdeveniments esportius, festes majors, actes de celebració, congressos, fires, exposicions, etc.

Elements impresos de condicionament i decoració d’espais:

 • Fly Dancer, Fly Genius i Fly Tub: elements dinàmics i atractius en moviment perpetu que atreuen les mirades. Fabricats en tela personalitzable d’alta resistència. S’utilitzen amb bufadors d’aire de gran intensitat.
 • Banderes i astes : vistes de lluny, les banderes impreses amb una marca són un veritable mitjà de comunicació: contínuament en moviment, atreuen les mirades i fascinen pels colors i les ondulacions...

  Per a més informació no dubti en visitar la nostra web www.mastilesybanderas.es
 • Pancartes i banderoles: fabricació, impressió, confecció i col·locació de diferents tipus de banderoles i pancartes publicitàries, enfocades a diferents àmbits socials, culturals, publicitaris, polítics, etc.
 • Panells i senyals: indispensables per a la perfecta organització dels actes, Una bona senyalística permet que les persones gaudeixin de l'esdeveniment i n'entenguin amb facilitat l'organització. Visiti www.materialexposicion.com
 • Suports inflables: aquesta línia  permet afegir amb subtilesa, una imatge tecnològica i avantguardista a la marca exposada.
 • Cintes d’abalisament: cinta de plàstic de polietilè personalitzable. Les cintes d’abalisament són perfectes per delimitar i al mateix temps comunicar. Material econòmic i pràctic per a la delimitació d’espais en els esdeveniments.

Tanques personalitzades

Tanques personalitzades: Tanques i barreres metàl·liques, pals separadors per events, barrera triangular i barrera event per interior i exterior, tanca publicitària en polipropilè.Els elements de separació i de protecció són indispensables perquè qualsevol esdeveniment es desenvolupi amb tota seguretat, per evitar els possibles devessalls de persones i els accidents per la imprudència o descuits dels espectadors.

La més àmplia gamma de tanques i separadors del mercat està a la seva disposició i la gran majoria d’aquests elements de delimitació d’espais es poden personalitzar per transmetre la imatge desitjada i comunicar durant l’esdeveniment.

 1. Tanques i barreres metàl·liques: la qualitat (galvanitzat en calent i alta resistència ) i la seguretat són factors determinants per l’ús d’aquest producte en els seus actes. Les barreres metàl•liques, la barrera Securistar®, s’utilitza especialment per les festes majors, els esdeveniments esportius o els concerts musicals.
 2. Pals separadors per a actes: delimiten espais creant impacte visual. Permeten presentacions publicitàries. Son una eina de comunicació ja que es poden acotar espais transmetent missatges d’informació o publicitaris. Visiti www.postesseparadores.es
 3. Barrera triangular: estructura en acer galvanitzat tapada amb una lona de PVC publicitària. S’utilitza freqüentment per delimitar espais en festes infantils i esdeveniments esportius.
 4. Barrera esdeveniment per a interior i exterior: garanteix la seguretat dels esdeveniments aprofitant un suport publicitari. Barrera en acer, pintada o galvanitzada. Visual en lona de PVC amb possibilitat d’impressió a les dues cares.
 5. Tanca publicitària en polipropilè: ideal per a esdeveniments esportius, centres comercials i concerts. La part central té un gran espai per la seva publicitat.

Grans visuals

Grans visuals: camisetes gegants, centres de camps de futbol, banderes gegants per a estadis ,etc.Samarretes gegants, centres de camps de futbol, banderes gegants per a estadis ,etc.

Decoren de manera peculiar, original i espectacularment els seus esdeveniments. Les impressions de gran format permeten cobrir grans espais comunicant una imatge moderna i dinàmica.

Els materials utilitzats són principalment el teixit polièster (hi ha l'opció de tela ignífuga) i la lona en PVC (pot ser microperforada o de reixa per disminuir la seva resistència al vent).

Els grans visuals en teixit polièster s’utilitzen normalment en esdeveniments esportius ja que son més lleugers i difícilment inflamables. Els grans formats en PVC solen ser més adequats per cobrir façanes.

Les lones gegants són un mitjà publicitari d’immenses possibilitats. Són un mitjà de comunicació de gran impacte visual i poden arribar a ser un anunci espectacular. La força dels colors atrau l’atenció!

Doublet assessora per crear l’impacte visual desitjat: aconseguir la màxima efectivitat en una bona comunicació és essencial. Dissenyem, realitzem amb una avançada tecnologia i instal·lem tota classe de visuals decoratius.

Carpes personalitzades

Carpes personalitzades: carpes plegables, carpes de recepció i Pagoda, carpes de disseny, elements decoratius i accessoris per carpes.Carpes ideals per a tot tipus d’actes: carpes plegables de muntatge ràpid i carpes modulars (d’alumini, d’acer galvanitzat i d’acer pintat).

Possibilitats il·limitades d’ús tant per a interior com per a exterior.

Les carpes es personalitzen imprimint directament a la lona de PVC per a una presentació més elegant (logos d’empreses, missatges publicitaris, dissenys decoratius, etc.). Les carpes personalitzades creen un fort impacte visual i són un eficaç suport publicitari.

Tenim una àmplia gamma de carpes que s’integren a la perfecció en l’animació del seus actes.

 1. Carpes plegables de muntatge ràpid
 2. Carpes de recepció i Pagoda
 3. Carpes de disseny
 4. Elements decoratius i accessoris per carpes

Per a més informació visiti www.carpaseventos.com