Exposició

Comunicació efectiva de disseny creatiu i de fort impacte visual.

El material d'exposició fou creat i dissenyat amb un objectiu molt clar: facilitar la comunicació i crear impacte visual. Per això és important que sigui atractiu a la vista i innovador per despertar l’interès del públic.

La utilització de materials d’exposició és ideal en Centres Comercials, aeroports, punts de venda, esdeveniments corporatius o fires. Per comunicar amb efectivitat s’ha de ser directe i concís en els missatges: és una de les vies més efectives per fer que el públic s’hi aturi. També és imprescindible saber de quin tipus d’esdeveniments estem parlant, el material d’exposició s’escollirà en funció de l’acte, per la qual cosa s’hauran de definir els objectius (què es vol comunicar, pressupost, etc.) per poder escollir el que més s’ajusti a les necessitats de cadascú.

En aquest món apassionant, Doublet com a multinacional de quasi dos segles d’experiència, li proposa solucions globals a les seves necessitats de exposició; tant si es tracta de productes estàndard com d’articles personalitzats i fets a mida.

Tot seguit descobrirà un món de solucions adaptades a les seves necessitats que l’ajudaran a aconseguir els seus objectius de manera efectiva. Podrà exposar, presentar i comunicar de forma original i atractiva

Suports visuals i de comunicació

Suports visuals i de comunicació: suports per banderoles, mostradors i pancartes personalitzades.Són elements de gran capacitat de comunicació i personalització tant per la difusió de la seva imatge corporativa com per reforçar campanyes publicitàries.

Materials ideals per accions de màrqueting promocional en actes i en llocs de molt trànsit de persones. Combinen elements innovadors i modulars de màrqueting promocional.

 1. Suports per a banderoles: estructures pràctiques i funcionals ideals per optimitzar la comunicació.
 2. Mostradors: nous conceptes promocionals de fàcil transport i muntatge ràpid.
 3. Pancartes personalitzades: separació d’espais amb gran capacitat per transmetre els millors missatges personalitzats.

Suports d’informació

Suports d’informació: pissarres i taulers, mampares i pannells d’exposició, reixades d’exposició, Vitrines i Porta pòsters.Aquests suports són importantíssims per la informació visual.

Solen utilitzar-se en sales formatives, hotels, convencions corporatives, museus, sales d’exposicions, fires, auditoris i entitats públiques entre d’altres. Són indispensables per ser utilitzats com a punts de comunicació.

Doublet proposa aquí uns articles que compleixen amb les exigències estètiques i ergonòmiques juntament amb la necessitat de crear elements pràctics i funcionals.

 1. Pissarres i taulers: suports d’alta qualitat per a professionals
 2. Mampares i pannells d’exposició: elements modulars lleugers i pràctics
 3. Reixades d’exposició: panells amb reixes perfectes per a aparadors, tendes o exposicions.
 4. Vitrines: expositors de vidre amb perfil d’alumini
 5. Porta pòsters: permeten el canvi de l’imprès de manera ràpida i còmoda

Expositors de peu

Expositors de peu: expositors plegables i tòtems senyalitzadors, expositors de reixes i pals d’informació, revisters i porta documents.Productes elaborats amb l’objectiu de ressaltar els missatges i de satisfer les expectatives en matèria d’exposició i senyalització.

Són sistemes de suports de merchandising i de comunicació visual que contemplen la col·locació de pòsters, revistes, opuscles, etc.

 1. Expositors plegables: sistemes d’exposició lleugers i pràctics que es poden portar a qualsevol lloc.
 2. Tòtems senyalitzadors d'informació: es poden moure o situar en el lloc adequat. Ideals per a entrades o halls, en edificis, hotels, etc.
 3. Expositors de reixes: construïts amb vareta negra i cromada. Expositors per a catàlegs, revistes, etc.
 4. Pals d’informació: faristols per a la presentació de documents o missatges.
 5. Revisters i porta documents: suports amb prestatgeries per a catàlegs i revistes.

Expositors de sobretaula i de paret

Expositors de sobretaula i de paret: displays, marcs d’alumini de paret i de taula, porta documents i porta fulletons i vitrines de paret.Massa sovint, es prepara una campanya amb gran cura, fent un esforç important en disseny però la presentació dels documents acaba essent pobra i decebedora.

Quantes vegades ha vist fulls apilats o mal exposats que acaben arrugats o a la paperera? Doublet li ofereix suports d’alta qualitat i resistència per destacar el seu missatge i optimitzar l’impacte que es pretén aconseguir amb el material publicitari.

 1. Displays: expositors de cartells en metacrilat transparent d’alta resistència.
 2. Marcs d’alumini de paret i de taula: sistema de presentació de pòsters amb marc abatible d'alumini anoditzat i làmina de plàstic transparent de protecció.
 3. Porta documents i porta fulletons: expositors per fullets DIN A4, A5, i A3 (tríptic)
 4. Fabricats en metacrilat transparent.
 5. Vitrines de paret: vitrines d’anuncis murals amb marc d’alumini i portes de vidre o metacrilat.

Per a més informació visiti www.materialexposicion.com