Mobiliari urbà

El mobiliari urbà és una forma de fomentar entre tots, els comportaments cívics,i els nous valors de convivència i les normes de conducta necessàries.

Doublet aposta per la modernitat urbanística, arquitectònica i el disseny del mobiliari urbà. Per això és un referent en el sector de l'equipament urbà. Aquesta gamma de productes va dirigit especialment a les administracions públiques, als ajuntaments, a les empreses de la construcció o al sector de l’hosteleria.

 •  Pilons: s ’utilitzen per protegir les voreres, impedir l’estacionament o limitar zones de vianants. Pilons en foses acabades en pintura antioxidant. Estan fixades a terra per ensorrament directe al formigó.

  Pilons retràctils. Amb obertura i tancament mitjançant clau amb cap triangular. Tots aquests pilons tenen una base per fixar a 20 cm.
 • Bancs moderns, bancs per parcs, bancs per ciutat, bancs classics, bancs urbans, bancs costa y bancs de moll.Bancs: amb la idea de dotar de més comoditat i qualitat de serveis els parcs i àrees de repòs, Doublet ofereix una variada gamma de bancs d’ús urbà que es distingeixen per el seu disseny, la qualitat i la garantia que suposa el segell Doublet.

  Bancs modern: bancs de fusta tropical tractada amb peus de fundició dúctil o acer galvanitzat  i cargols d’acer inoxidable. Models:

 • Cendrers i papereres d’exterior.Papereres amb cendrer d’exterior: elements de doble funcionalitat elegants i polivalents ideals per a les entrades de centres comercials, cinemes, o qualsevol àrea d’ús públic.

  • Paperera amb cendrer Estil M: acer galvanitzat pintat amb pintura especial per a exteriors. Hi ha la versió mural o bé amb pal.
  • Paperera amb cendrer Estilo L: cendrer de 6 l i paperera amb dues entrades de 30 l. Cos en acer galvanitzat i laterals d’alumini pintat. Base de plàstic reciclat que evita el contacte amb el terra.
 • Papereres per a l’exterior: elements de disseny per exterior o interior en acer galvanitzat pintat amb pintura epoxi de qualitat exterior. Anti vandalisme: densitat d’acer reforçat. Es buida fàcilment basculant la paperera cap endavant. Sistema d’obertura i tancament discret i ràpid.

 • Cendrers d’exterior: des de l’entrada en vigor de la llei anti-tabac, és un fet que a les entrades de recintes amb espai sense fum com ara edificis públics es fa imprescindible l’ús de cendrers per a l'exterior. Doublet ha ampliat la gamma de cendrers de disseny modern i elegant per aquests espais.