Seguretat vial

Som especialistes en la delimitació d’espais.

Doublet fabrica elements de protecció, senyalització i delimitació d’espais públics i privats principalment per a ajuntaments i col·lectius.

Tanques de protecció

 • Tanques de protecció: barreres seguretat d’acer, barreres Securistar, barreres per events, tanques de polipropilè standard i tanques publicitàries de polipropilè.Barreres de seguretat d’acer: ideals per a qualsevol esdeveniment on la seguretat de les persones es pugui veure afectada per qualsevol imprevist (aglomeració de gent, per exemple).
 1. Barrera Securistar®:  barrera d’acer galvanitzada en calent amb catorze  barrots. Té un sistema d’unió compatible amb totes les barreres amb una zona d’identificació que es pot personalitzar. Aquesta barrera s’ordena sense cap esforç, formant un conjunt homogeni per emmagatzematge i transport. Són les barreres escollides per molts ajuntaments i per a grans esdeveniments gràcies a la seva gran resistència.
 1. Barrera per a actes: permet garantir la seguretat dels esdeveniments aprofitant un suport publicitari. Barrera en acer, pintada o galvanitzada. Visual en lona de PVC amb possibilitat d’impressió a les dues cares. Fixació de la lona a la barrera amb collars de subjecció.
 • Tanca de polipropilè estàndard: cos de la tanca de polipropilè d’alta qualitat amb estabilitzant i additius UV de protecció contra l’envelliment. Peus d'acer pintats al forn amb pintura en pols epoxi. En tenim de diversos colors.
 1. Tanques publicitàries de polipropilè: ideals per a esdeveniments esportius, centres comercials o pàrquings. Adhesius personalitzats. Les característiques tècniques són les mateixes que les de les tanques estàndard.

Barreres de pàrquing

Barreres de pàrking i aparcament.N’hi ha de diversos tipus de barreres de pàrking de tal manera que es puguin cobrir totes les necessitats

 1. Barrera per damunt d'amortidors: barrera flexible especialment estudiada per resistir xocs frontals de fins a dues tones i tornar a la seva posició inicial.
 2. Pals per a pàrquing: pals abatibles molt forts fets en tubs galvanitzats quadrats
 3. Barrera Eco: simple i eficaç, es tanca amb un cadenat.
 4. Barrera Standard: de gran solidesa, està fabricada en tub galvanitzat. Té dues bandes reflectants per millorar-ne la visibilitat.
 5. Topalls per a pàrquing: indispensables per facilitar l’organització dels pàrquings.

Senyalització

 1. Miralls de seguretat circulars: per exterior i interior. Àmplia gamma que permeten cobrir les necessitats de seguretat i prevenció en llocs on faci falta una visibilitat clara, com ara angles, cantonades o angles de visió morts .
 1. Cintes d’abalisament: cintes personalitzades per delimitar zones i al mateix temps comunicar, cintes d’abalisament estàndard de plàstic polietilè i de color vermell i blanc.

Delimitació d’espais

 1. Pilons plegables: fàcils de col·locar i de fer servir. Es recullen en el seu calaix amb clau per permetre la circulació. Hi ha diversos models: piló plegable Milà, piló plegable Florència, piló plegable Roma i piló plegable Sicília.
 2. Cadenes de delimitació: estan fabricades en polietilè d’alta densitat, resistent als raigs ultraviolats i als agents atmosfèrics.
 3. Tensors de cons: porten incorporada una cinta retràctil extensible fins a 4 metres.
 4. Pals de senyalització en PVC: molt pràctics i resistents. La base és pot omplir.
 5. Pals de senyalització per encastar
 6. Pals de senyalització
 7. Pals d’encreuament
 8. Barreres extensibles
 9. Cons de senyalització
 10. Senyals trípode
 11. Xarxa de protecció taronja
 12. Barreres de protecció d’arbres
 13. Barreres de protecció de parcs

Aparcament de bicicletes

 1. Aparcament de bicicletes.Aparcament de bicicletes per fixar a terra
 2. Aparcament de bicicletes clàssic
 3.  Aparcament de bicicletes encastat
 4. Barrera giratòria per impedir l’accés de bicicletes i motos en àrees per a vianants.
 5. Suports de bicicleta

Per a més informació visiti https://www.doublet.es/seguridad-vial.html